ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Български компании от ИКТ сектора могат да участват в програма на Световната банка и Държавният университет на Ню Йорк в Корея 03.09.2015
Голям размер

Световната банка и Държавният университет на Ню Йорк в Корея (SUNY Korea) отправят покана към талантливи предприемачи и стартиращи компании в областта на информационните и комуникационни технологии от България за участие в двуседмична програма в Songdo International City. Програмата се осъществява в рамките на проекта ETHOS (Entreprenerial Talent’s House of Opportunity and Support).

Очаква се да бъдат избрани няколко български стартиращи компании от ИКТ сектора. На участниците в програмата ще бъдат покрити всички разходи. Двуседмичният престой в Република Корея ще даде възможност на избраните компании да се срещнат с представители на други стартиращи компании от Корея и от другите участващи в програмата държави с възможности за сътрудничество и потенциал за намиране на финансиране на техни проекти. Срокът за кандидатстване е 30 октомври 2015 г.

Повече информация за условията за кандидатстване по програмата можете да намерите в приложената брошура, както и на адреса на програмата ethos.sunykorea.ac.kr.

ETHOS_II_Brochure_final.pdf (514.34 KB)


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени