ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Изпълнителният директор на Автомобилна администрация Цветелин Цветанов участва в откриването на Автомобилен салон 2015 16.10.2015
Голям размер

От името на министъра на транспорта информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, изпълнителният директор на ИА „Автомобилна администрация“ Цветелин Цветанов приветства гостите на официалното откриване на Автомобилен салон София 2015.

По думите му, въпреки въвеждането на все по-съвременни системи за сигурност в автомобилите и предприетите от държавата мерки за подобряване на пътната безопасност, всеки ден по българските пътища стават тежки катастрофи с жертви и пострадали. Като част от причините за инцидентите той посочи неправилното изпреварване, високата скорост, отнемането на предимство и неспазването на правилата за движение. „Цялото общество трябва да разбере необходимостта всички заедно да работим за справянето с този проблем“, заяви Цветелин Цветанов. Той призова водачите да бъдат разумни и отговорни на пътя, защото по-голяма ценност от живота и здравето няма.

Автомобилният салон София 2015 г. се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България и се провежда в периода 17 – 25 октомври 2015 г. в Интер Експо Център.

 

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени