Вие сте тук

Новини 21.06.2021

понеделник, Юни 21, 2021

Георги Тодоров: Възстановихме диалога с браншовите организации в обучението на кандидатите за водачи
21.06.2021 Георги Тодоров: Възстановихме диалога с браншовите организации в обучението на кандидатите за водачи

Възстановихме диалога с браншовите организации в обучението на кандидатите за водачи. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров след среща с представители на организациите в областта на обучението на кандидатите за водачи.

Георги Тодоров: Всяка седмица ще бъда на различно ГКПП докато се облекчи тежкотоварният трафик
21.06.2021 Георги Тодоров: Всяка седмица ще бъда на различно ГКПП докато се облекчи тежкотоварният трафик

Всяка седмица ще бъда на различно ГКПП докато се облекчи тежкотоварният трафик. Това съобщи министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров след проведената днес среща за обсъждане и предприемане на необходимите действия за облекчаване на преминаването на товарните автомобили през сухопътните граници на излизане от България.

МТИТС и Висшето училище телекомуникации и пощи подписаха меморандум за сътрудничество
21.06.2021 МТИТС и Висшето училище по телекомуникации и пощи подписаха меморандум за сътрудничество

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров и ректорът на Висшето училище по телекомуникации и пощи проф. д-р Миглена Темелкова подписаха меморандум за сътрудничество между двете институции. Тази година се навършват 140 години от създаването на Държавното телеграфо-пощенско училище, учредено през 1881 г. с указ на княз Александър Батенберг, чийто правоприемник днес е Висшето училище по телекомуникации и пощи.