ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Транспорт » Нормативни актове » Проекти

Проект на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за устройството, функциите и дейността на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ 27.12.2013
Голям размер

Проектът е публикуван в електронен вид за обществено обсъждане и е на разположение в Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

 

 

Мотиви

Мотивите за приемането на проекта са въвеждането на мерки децентрализация на дейността на Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура", ясно очертаване на функциите на клоновете и правомощията на техните ръководители с цел превръщането на клоновете, създадени със ЗМПВВППРБ, в ефективни териториални поделения, осъществяващи в съответния район дейността на предприятието при съобразяване с конкретните особености на пристанищната инфраструктура и дейността на икономическите оператори на съответните пристанища.

Пълният текст на проекта на Правилник за изменение и допълнение на  Правилника за устройството, функциите и дейността на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (обн., ДВ, бр. 36 от 2011 г., изм., бр. 77 от 2012 г. и бр. 93 от 2013 г.) може да се види в Приложението.

Лице за контакти:

Женета Рогова - Началник отдел "Правна дейност в транспорта, съобщенията и електронното управление" в дирекция "Правна", МТИТС,
тел.: 02/ 9409475

Приложение
 Проект на Правилник за изменение и допълнение на Правилника за устройството, функциите и дейността на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (118 KB)

© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени