Валидиране на нови пощенски марки: 2017

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „125 години от рождението на Дан Колов“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „100 години от полета на Ямболския цепелин (L59) – най-дългият полет без прекъсване във военната история“ – една пощенска марка в блок и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „400 години от рождението на Бартоломе Мурильо“ –  една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „В памет на Хулио Паленсия (1884-1952) – спасител на стотици евреи по времето на Холокоста“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „140 години Плевенска епопея и 40 години от създаването на Плевенската Панорама“ – илюстрована пощенска карта с оригинален знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „110 години Военноисторически музей – Плевен“ – илюстрован пощенски плик със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Коледа 2017“ –  една пощенска марка.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „120 години от създаването на Военноморска база Варна“ – илюстрована пощенска карта със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „20 години от създаването на Комисия за регулиране на съобщенията“ –  една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Първо Българско председателство на Съвета на ЕС“ – една пощенска марка, илюстрован пощенски плик със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.