Валидиране на нови пощенски марки: 2022

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „175 години от рождението на Христо Ботев“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „100 години от рождението на Блага Димитрова“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „550 години от рождението на Лукас Кранах - Стария“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „125 години от рождението на Иван Милев и Иван Пенков и 80 години Съюз на българските художници“ – две пощенски марки в блок и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Картина на Иван Вукадинов във Ватикански музеи“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „110 години ФК „Ботев Пловдив“ – една пощенска марка в блок и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „100 години от основаването на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“– една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Транспорт – транспортни средства, специализирани за гасене на пожари“ –  серия от четири пощенски марки в малък-лист и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „200 години от рождението на Луи Пастьор“ – една пощенска марка, четири пощенски марки в малък-лист и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Българска градска хералдика – серия от две пощенски марки в малък лист и специален пощенски печат.