Валидиране на нови пощенски марки: 2021

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Транспорт: 120 години от пускането в движение на първия трамвай в София“ – две пощенски марки в блок и специален пощенски печат.

 

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Култура и изкуство: „100 години от рождението на Маргарита Дупаринова и 100 години от рождението на Таня Масалитинова“, и „150 години от рождението на Панайот Пипков и 125 години от рождението на акад. Петко Стайнов“ – серия от две пощенски марки и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Фауна - дивеч“ – серия от четири  пощенски марки, илюстрован пощенски плик с оригинален знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „30 години от основаването на Атлантическия клуб в България“ – серия от две пощенски марки, отпечатани в малък лист, илюстрован пощенски плик с оригинален знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Български учени: - 125 години от рождението на акад. Никола Обрешков и 125 години от рождението на акад. Георги Наджаков“ – серия от две пощенски марки  и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „40 години Национален дарителски фонд „13 века България“ – една пощенска марка с и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „125 години Национална художествена академия“ – една пощенска марка с една винетка и специален пощенски печат

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „25 години от възстановяването на дейността на Върховния административен съд“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „130 години от създаването на Военномедицинска академия“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Флора – хищни растения“ – една пощенска марка в блок и специален пощенски печат.