Валидиране на нови пощенски марки: 2020

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Бележити български художници“ – серия от две пощенски марки и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Космос“ – една пощенска марка в блок, илюстрован пощенски плик със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „130 години Национална метеорологична служба и 100 години от началото на хидроложките изследвания в България“ – илюстрована пощенска карта със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Шаржове на известни български личности“ – серия от две пощенски марки и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Фауна – защитени насекоми (бръмбари)“ – серия от четири пощенски марки, илюстрован пощенски плик с оригинален знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Именити българи филателисти – 80 години от рождението на Иван Славков“ – една пощенска марка с една винетка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Видове шах“ – една пощенска марка в блок, илюстрован пощенски плик със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „85 години от сформирането на Спешна медицинска помощ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато продажба издание на тема „140 години български лев и 135 години български банкноти“ – една пощенска марка в блок и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в продажба издание на тема „125 години от създаването на Българската търговско-промишлена палата“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.