Валидиране на нови пощенски марки

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „20 години Благотворителна инициатива „Българската Коледа“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „100 години от създаването на футболен клуб „Светкавица Търговище“ – илюстрована пощенска карта със стандартен знак за цена на пощенската услуга и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Коледа 2022“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „125 години от рождението на Аспарух Лешников“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „50 години от откриването на Варненския халколитен некропол“– серия от две пощенски марки и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Астрономия. Обсерватории в България“– една пощенска марка в блок и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „185 години от рождението на Васил Левски“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „80 години от основаването на Национална спортна академия "Васил Левски“ – една пощенска марка и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „Орфей - мит и реалност“ – една пощенска марка в блок и специален пощенски печат.

ще бъде пуснато в употреба издание на тема „100 години от рождението на Стоянка Мутафова“ – една пощенска марка в блок и специален пощенски печат.